Kotiinkuljetukset Varsinais-Suomen alueella joka viikko!

Verkkokauppa

Tuoretta lihaa, suoraan maatilan verkkokaupasta!

Mangalitza
Possujen Kobe. Mangalitzan lihassa rasva marmoroituu lihassyiden väliin, tehden lihasta erittäin herkullista. Lisäksi rasva on tutkitusti terveellistä, sillä se sisältää tyydyttymätöntä rasvaa, sekä runsaasti omega 3 ja 6 -rasvahappoja.
Ostoksille
Toimitukset
Toimitukset REKO-jakoihin joka viikko! Kotiinkuljetukset Varsinais-Suomen alueelle joka viikko. Kotiinkuljetukset yhteistyössä Läheltä verkkokaupan kanssa!
Lue lisää
Supersuositut palvituotteet
Maalaispalvi, mangalitzapalvi ja palvikylki kypsyvät aidolla leppähalolla lämmitetyn savusaunan lempeässä savussa, saaden pintaansa kunnon tumman värin. Aidon savun voi jokainen maistaa lopputuotteessa. Vai sittenkin savuniskaa tai savukyljyksiä?
Ostoksille
Previous slide
Next slide
  • Lisää tuotteet ostoskoriin

    Suurinosa osa tuotteista on kilohinnoiteltu. Valitsemalla tuotteesta esim. 500g version, pakkaamme minimissään 500g.

  • Tee tilaus

    Tee tilaus ja valitse toimitus vaihtoehdoista mieleisin. Maksa ostoksesi verkkokaupassa tai valitse maksu noudettaessa. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

  • Tuotteiden pakkaus

    Tehtyäsi tilauksen, pakkaamme sen 1-4 arkipäivän kuluessa, samalla punnitsemme kilohinnoitellut tuotteet.

  • Vahvistus

    Tuotteet pakattuamme saat sähköpostiin vahvistuksen tilauksen noudosta ja samalla tilauksen loppusumman. Pyrimme pakkaamaan myymälänoudot aina aamuisin, jolloin voit noutaa tilauksen samana päivänä itsepalvelumyymälästä.

  • Nouto

    Nouda tilauksesi itsepalvelumyymälästä tai REKO-jaosta. Kotiinkuljetus saapuu valitsemanasi ajankohtana.

Reseptejä

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.

Lue lisää »
Grillatut Baby Back ribsit

Grillatut Baby Back ribsit

Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.

Lue lisää »