
Wiener schnitzel
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Grillatut Baby Back ribsit
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Varsinaisena valmistuspäivänä ribsit keitetään ja maustetaan itse tehdyllä tuoreella mausteseoksella ennen grillaamista. Itse maustettuna makuun saa helposti vaihtelua fiiliksen mukaan ja maistuvuus on luvattu!
Ainekset:
Mausteseos
Valmistusohje
Esivalmistelu
Valmistus
Ribsien lisukkeeksi sopii esim. villiyrttiranskalaiset, joiden ohje löytyy kasslerpihvien ohjeesta.
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Maukas pizzasuikaleista tehty munakas quesadilla, on nopea ja täyttävä arkilounas.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: