
Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Grillatut Baby Back ribsit
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Varsinaisena valmistuspäivänä ribsit keitetään ja maustetaan itse tehdyllä tuoreella mausteseoksella ennen grillaamista. Itse maustettuna makuun saa helposti vaihtelua fiiliksen mukaan ja maistuvuus on luvattu!
Ainekset:
Mausteseos
Valmistusohje
Esivalmistelu
Valmistus
Ribsien lisukkeeksi sopii esim. villiyrttiranskalaiset, joiden ohje löytyy kasslerpihvien ohjeesta.
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: