
Cordon Bleu possun ulkofileestä
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Possun brisket hampurilaiset
Ainekset:
Valmistusohje
Kurkkupickles
Lämmitä kattilassa 50g sokeria, 100g viinietikkaa, 150g vettä niin kauan että sekoitus kiehahtaa ja että sokeri sulaa täysin.
Leikkaa kurkut ohuiksi siivuiksi ja laita ne lasiseen suljettavaan astiaan
Kaada kuuma liemi päälle, voit halutessasi lisätä mausteita (esim valkosipulin kynnen, kokonaisia pippureita, palan inkivääriä…)
Picklesit on valmiita kun liemi on jäähtynyt.
Chilimajoneesi
Kaada haluttu määrä majoneesia kulhoon.
Sekoita majoneesiin makusi mukaan srirachaa, paprikajauhetta, ja hienoksi pilkottua tuoretta chiliä.
Liha
Tässä reseptissä jauhettiin Vallan Maukkaan possun briskettiä, joka on maukas ja sopivan rasvainen pala tarkoitukseen. Jos ei löydy lihamyllyä kotoota, Vallan Maukkaalla on kyllä myös hyviä jo valmiiksi jauhettuja tuotteita.
Pro tip: voit halutessasi lisätä mangalitzan rasvaa jauhelihaan, jota saa purkkeina ostettua. Sillä varmistetaan ekstramaku ja se auttaa saavuttamaan täydellisen pinnan paistovaiheessa.
Kokoaminen
Paista pihvit tosi kuumalla pannulla, suolaa myös pihvit paiston yhteydessä.
Käännä pihvi vain kerran, ja lisää siivuja Manchego juustoa käännön jälkeen. Laita pannun päälle kansi joka helpottaa juuston sulamista.
Kun pihvi on paistettu, avaa briossisämpylä, voitele ne, ja laita samaan pannuun hetkeksi paahtumaan voipinta alaspäin sillä välin kun lihat vetäytyy.
Kokoa hampurilainen siten, että majoneesia kumpaakin leipään, juustoisat pihvi(t) väliin, pihvien päälle 3 siivua kurkkupickleksiä.
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Grillatut Vallan Maukkaat kasslerpihvit, villiyrttimaustetut ranskalaiset, itse fermentoidun ketsupin sekä sinapin kera.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: