Wiener schnitzel
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Vallan Maukas uunilapa
Possun lapa on monikäyttöinen ruhonosa, sen voi valmistaa uunissa kokonaisena tai jauhaa vaikkapa jauhelihaksi. Myös pulled pork onnistuu possun lavasta.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Ainekset:
Valmistusohje
Resepti & kuvat: Vallan Maukkaan lihanleikkaaja Kalle
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Vallan Maukas Pulled pork kasslerista ja itse tehty helppo ja nopea Coleslaw salaatti.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: