
St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Vallan Maukas uunilapa
Possun lapa on monikäyttöinen ruhonosa, sen voi valmistaa uunissa kokonaisena tai jauhaa vaikkapa jauhelihaksi. Myös pulled pork onnistuu possun lavasta.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Ainekset:
Valmistusohje
Resepti & kuvat: Vallan Maukkaan lihanleikkaaja Kalle
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: