Kotiinkuljetukset Varsinais-Suomen alueella joka viikko!

Possun lapa

Tuore possun lapa 

Possun lapa sopii erinomaisesti uuni ja pataruokiin. Porsaan lavasta saa myös tehtyä karjalanpaistia ja lapa soveltuu myös pulled porkin eli nyhtöpossun valmistamiseen. Pulled porkia saat, kun kypsennät lihan sisälämmöksi n. 90 astetta, jolloin liha irtoaa luun ympäriltä hienosti repimällä. Possun lapaa voidaan myös käyttää jauhelihan tekemiseen. 

7,95 /kg

Reseptejä

Vallattomat Makkarat
Reseptit

Vallattomat makkarat

Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet