Vallan Maukas Uunilapa
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Maukas maalaispalvi
Maalaispalvi on kypsytetty aidolla leppähalolla lämmitetyn savusaunan lempeässä savussa saaden pintaansa kunnon tumman värin. Aidon savun voi jokainen maistaa lopputuotteessa. Maalaispalvi sopii siivutettuna erinomaisesti leivän päälle leikkeleeksi, salaattiin tai vaikkapa munakkaaseen makua antamaan. Toimitetaan siivutettuna tai palana.
Huom. valitse pakkaus materiaali. Vakuumiin pakattuna säilyvyys on 14 päivää, mutta leikkeleet saattavat ”liimaantua” hieman toisiinsa. Paperiin pakattuna säilyvyys on 5 päivää, mutta siirtämällä leikkeleet ilmatiiviiseen rasiaan on säilyvyys pidempi.
Ainesosat:
Suomalainen sianliha, vesi, suola (2,4 %), stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E250)
Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/Energi 392 kJ, 94 kcal
Rasva/Fett 3,2g
josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 0,0 g
Hiilihydraatit/kolhydrat 0,22 g
joista sokereita/varav sockerarter 0,01 g
Proteiini/protein 16g
Suola/salt 2,4 g
Natrium 1,1 g
VOIMAKASSUOLAINEN
Valmistaja: Auran Palvituote Oy
24,95€ /kg
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: