Verkkokauppa

Verkkokaupan tuotevalikoimaa täydennetään koko ajan.

Vallan Maukkaan verkkokaupasta tilaat itsellesi lähiruokatuotteet kätevästi noudettavaksi myymälästä tai muista toimituspaikoista. 

Noutopaikkana toimii Vallan Maukkaan itsepalvelumyymälä, sekä REKO-jaot. REKO-jaoissa toimitus vaihtoehtoina kassalla on näkyvissä aina seuraavan viikon jaot. Eli kun tilaat parittomalla viikolla, voit valita parillisen viikon REKO-jaon. REKO toimituspaikkoihin ja aikoihin pääset tutustumaan täältä.

Verkkokaupasta saat tilattua yleisimmät tuotteet, joita on yleensä joka viikko tarjolla. Jos tarpeesi on jotain muuta, ota yhteyttä sähköpostilla tai poikkea perjantaina myymälässä.

Pääsääntöisesti tilauksesi on noudettavissa 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Voit myös jättää toiveen nouto ajankohdasta kassalla lisätietokenttään. Yleensä toiveet pystytään toteuttamaan, kun toivottu noutopäivä on vähintään kahden arkipäivän päässä tilauksesta.

Huom. maanantaisin ei toimituksia!

Tuotteiden hinnat on esitetty kilohintoina, ellei toisin mainita. Lopullinen hinta määräytyy pakkauksen todellisen painon mukaan.

Kanta-asiakkuus
Kanta-asiakkaana ansaitset pisteitä jokaisesta tilauksesta. Pisteillä saat alennusta seuraavista tilauksista! Liity kanta-asiakkaaksi tilauksen tekemisen yhteydessä tai valikosta Oma tili kohdasta.
Toimitus
Tilaa tuotteet noudettavaksi Vallan Maukkaan myymälästä tai REKO-jaoista!
Previous
Next

Suositut tuotteet

Reseptejä