Verkkokauppa

Tuoretta lihaa, suoraan maatilan verkkokaupasta!

Kapteenin kastikkeet!
Valikoimassa nyt marinoidut pihvit! Öljypohjainen ja lisäaineeton Löytöretken mausteöljy tuo maailman yrtit lautaselle. Grilliöljy taas sopii mainiosti kaikkeen grillaamiseen, ja on lisäksi lisäaineeton ja suolaton! Kokeile rohkeasti!
Marinoidut ulkofilepihvit
Pizzasuikaleet kaupan päälle!
Kaikkiin juhannustilauksiin 1kg pizzasuikaletta kaupan päälle!
Ostoksille
Mangalitza
Possujen Kobe. Mangalitzan lihassa rasva marmoroituu lihassyiden väliin, tehden lihasta erittäin herkullista. Lisäksi rasva on tutkitusti terveellistä, sillä se sisältää tyydyttymätöntä rasvaa, sekä runsaasti omega 3 ja 6 -rasvahappoja.
Ostoksille
Toimitukset
Toimitukset REKO-jakoihin joka viikko!
Lue lisää
Supersuositut palvituotteet
Maalaispalvi, mangalitzapalvi ja palvikylki kypsyvät aidolla leppähalolla lämmitetyn savusaunan lempeässä savussa, saaden pintaansa kunnon tumman värin. Aidon savun voi jokainen maistaa lopputuotteessa. Vai sittenkin savuniskaa tai savukyljyksiä?
Ostoksille
Previous slide
Next slide
 • Lisää tuotteet ostoskoriin

  Suurinosa osa tuotteista on kilohinnoiteltu. Valitsemalla tuotteesta esim. 500g version, pakkaamme minimissään 500g.

 • Tee tilaus

  Tee tilaus ja valitse toimitus vaihtoehdoista mieleisin. Maksa ostoksesi verkkokaupassa tai valitse maksu noudettaessa. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

 • Tuotteiden pakkaus

  Tehtyäsi tilauksen, pakkaamme sen 1-4 arkipäivän kuluessa, samalla punnitsemme kilohinnoitellut tuotteet.

 • Vahvistus

  Tuotteet pakattuamme saat sähköpostiin vahvistuksen tilauksen noudosta ja samalla tilauksen loppusumman. Pyrimme pakkaamaan myymälänoudot aina aamuisin, jolloin voit noutaa tilauksen samana päivänä itsepalvelumyymälästä.

 • Nouto

  Nouda tilauksesi itsepalvelumyymälästä tai REKO-jaosta.

Reseptejä

Possun brisket hamppari

Possun brisket hampparit

Possun brisket hampurilaiset   Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g

Lue lisää »
Chiliporsaankielet

Chiliporsaankielet

Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!

Lue lisää »