Possun ulkofilepihvi, maustettu

Tuore possun ulkofilepihvi, maustettu

Marinoidut/maustetut possun ulkofileepihvit.

Porsaan ulkofilepihvit valmistuvat nopeasti niin grillissä kuin pannullakin. Vältä liian pitkään kypsentämistä, ettei liha kuivu!

2kpl = n. 250g – 350g

6kpl = n. 1kg

Marinadi/mauste vaihtoehdot:

Kapteenin Grilliöljy, BBQ-mausteinen pintamausteöljy, joka on myös lisäaineeton ja suolaton.
Ainesosat: rypsiöljy, mustapippuri, sinapinsiemen, paprika, cayanne, paprikarouhe, BBQ aromi.

Kapteenin Löytöretken mausteöljy, tuo eurooppalaisille tutut yrtit yhdistettynä maailman mausteisiin lisäaineettoman pintamausteöljyn muodossa.
Ainesosat: rypsiöljy, osittain kovetettu rypsiöljy, mausteet (valkosipuli, paprika, persilja, rakuuna, kirveli, ruohosipuli, kurkuma, mustapippuri, curry, valkopippuri, korianteri, cayanne, neilikka, viherpippuri, laakerinlehti, chili), chili- ja paprikarouhe, suola (3,4 %), sokeri, maltodekstriini, hiivauute, sitruunahappo, aromi.

Kapteenin Possumarinadi on makeahko perusmarinadi.
Ainesosat: rypsiöljy, vesi, sinappi, hunajaetikka, ketsuppi, soijakastike, punaviinietikka, mausteet (paprika, curry, korianteri, valkosipuli, kurkuma, cayanne, neilikka, valkopippuri, laakerinlehti, kirveli, rakuuna, persilja, mustapippuri, viherpippuri, chili), suola (3,2 %), maltodekstriini, hiivauute, sokeri, sakeutusaineet (E412,E415), säilöntäaineet (E202,E211), sitruunahappo, paprikauute, aromi

Kapteenin Tumma BBQ-marinadi on kevyt, makeahko savuaromilla maustettu marinadi.
Ainesosat: vesi, sokeri, tomaattijauhe, punaviinietikka, suola (3,9%), mausteet (paprika, chili, sipuli, valkosipuli), sokerikulööri, sakeutusaine (E415, E412), säilöntäaineet (E211, E202), aromi (savu)

Sallisen Grillausmauste
Ainesosat: Suola. paprika, mustapippuri, arominvahvenne (E621), sokeri, sipuli, maltodekstriini, chili, paakkuuntumisenestoaine (E551)

 

15,95 /kg

Saatat myös pitää...

Reseptejä

Chiliporsaankielet
Reseptit

Chiliporsaankielet

Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet