Wiener schnitzel
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan possun ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Ulkofileen valmistusvaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on lukuisia. Tällä reseptillä saat makua perinteisen uunifileen tilalle ja varmasti maistuvan possun ulkofileen.
Ainesosat
Valkosipuli-hunajaglaze
Krossatut yrttiperunat
Timjamikastike
Valmistusohje
Liha
Kastike
Krossatut yrttiperunat
Resepti: Pasi Kuronen
Kuvat: Pasi Kuronen
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Vallan Maukas Pulled pork kasslerista ja itse tehty helppo ja nopea Coleslaw salaatti.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: