Mangalitza maksalaatikko
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.
Tuore possun ulkofile
Possun ulkofileestä saat valmistettua pihvejä tai voit valmistaa sen myös kokonaisena uunissa. Porsaan ulkofilee valmistuu uunissa nopeammin kuin esimerkiksi kassler tai lapa. Ulkofileen valmistuksessa kannattaa huomioida sisälämpö, joka kannattaa jättää noin 68 asteeseen, ettei liha kuivu liikaa. Jos olet ennen pitänyt possun ulkofileetä tylsänä ja mauttomana, suosittelemme kokeilemaan sen maustamista esimerkiksi voimakkailla ja raikkailla mausteilla, kuten inkiväärillä, chilillä tai vaikkapa omenalla. Porsaan ulkofilee voidaan myös valmistaa käyttämällä Sous Vide tapaa.
11,95€ /kg
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: