
Täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Tuore possun ulkofile
Possun ulkofileestä saat valmistettua pihvejä tai voit valmistaa sen myös kokonaisena uunissa. Porsaan ulkofilee valmistuu uunissa nopeammin kuin esimerkiksi kassler tai lapa. Ulkofileen valmistuksessa kannattaa huomioida sisälämpö, joka kannattaa jättää noin 68 asteeseen, ettei liha kuivu liikaa. Jos olet ennen pitänyt possun ulkofileetä tylsänä ja mauttomana, suosittelemme kokeilemaan sen maustamista esimerkiksi voimakkailla ja raikkailla mausteilla, kuten inkiväärillä, chilillä tai vaikkapa omenalla. Porsaan ulkofilee voidaan myös valmistaa käyttämällä Sous Vide tapaa.
10,95€ /kg
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: