
St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Tuore possun ulkofile
Possun ulkofileestä saat valmistettua pihvejä tai voit valmistaa sen myös kokonaisena uunissa. Porsaan ulkofilee valmistuu uunissa nopeammin kuin esimerkiksi kassler tai lapa. Ulkofileen valmistuksessa kannattaa huomioida sisälämpö, joka kannattaa jättää noin 68 asteeseen, ettei liha kuivu liikaa. Jos olet ennen pitänyt possun ulkofileetä tylsänä ja mauttomana, suosittelemme kokeilemaan sen maustamista esimerkiksi voimakkailla ja raikkailla mausteilla, kuten inkiväärillä, chilillä tai vaikkapa omenalla. Porsaan ulkofilee voidaan myös valmistaa käyttämällä Sous Vide tapaa.
12,95€ /kg
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: