Quiche Lorraine
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Tuore possun ulkofile
Possun ulkofileestä saat valmistettua pihvejä tai voit valmistaa sen myös kokonaisena uunissa. Porsaan ulkofilee valmistuu uunissa nopeammin kuin esimerkiksi kassler tai lapa. Ulkofileen valmistuksessa kannattaa huomioida sisälämpö, joka kannattaa jättää noin 68 asteeseen, ettei liha kuivu liikaa. Jos olet ennen pitänyt possun ulkofileetä tylsänä ja mauttomana, suosittelemme kokeilemaan sen maustamista esimerkiksi voimakkailla ja raikkailla mausteilla, kuten inkiväärillä, chilillä tai vaikkapa omenalla. Porsaan ulkofilee voidaan myös valmistaa käyttämällä Sous Vide tapaa.
11,95€ /kg
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Nopeasti valmistuvat vallan maukkaat possun sisäfilee grillivartaat soija-hunaja marinadilla.
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: