
Täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Mangalitza maksalaatikko
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä. Jos sellaista ei satu omassa keittiössä olemaan, niin voi käyttää valmiiksi jauhettua maksaa.
Maksalaatikon kanssa sopii hyvin itsetehty puolukkasurvos kotimaisista puolukoista ja ripauksesta luomu sokeria. Survoksen valmistaa nopeasti laatikon ollessa uunissa ja sokerin määrää voi säätää, jotta survos on omaan makuun sopivaa.
Ainekset:
6dl luomu riisiä
2 sipulia
50g laardia/naudan rasvaa/voita
1kg Mangalitza-possun maksaa
3 tl inkivääriä
3/4 tl valkopippuria
1 tl meiramia
2 rkl laadukasta suolaa
(3 rkl hunajaa/vaahtera-/kookossiirappia)
2 luomu kananmunaa
6 dl (tila)maitoa
Puolukkasurvos:
Valmistusohje
Esivalmistelu
Valmistus
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Grillatut Vallan Maukkaat kasslerpihvit, villiyrttimaustetut ranskalaiset, itse fermentoidun ketsupin sekä sinapin kera.
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: