
Grillatut Baby Back ribsit
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Mangalitza maksalaatikko
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä. Jos sellaista ei satu omassa keittiössä olemaan, niin voi käyttää valmiiksi jauhettua maksaa.
Maksalaatikon kanssa sopii hyvin itsetehty puolukkasurvos kotimaisista puolukoista ja ripauksesta luomu sokeria. Survoksen valmistaa nopeasti laatikon ollessa uunissa ja sokerin määrää voi säätää, jotta survos on omaan makuun sopivaa.
Ainekset:
6dl luomu riisiä
2 sipulia
50g laardia/naudan rasvaa/voita
1kg Mangalitza-possun maksaa
3 tl inkivääriä
3/4 tl valkopippuria
1 tl meiramia
2 rkl laadukasta suolaa
(3 rkl hunajaa/vaahtera-/kookossiirappia)
2 luomu kananmunaa
6 dl (tila)maitoa
Puolukkasurvos:
Valmistusohje
Esivalmistelu
Valmistus
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Vallan Maukas Pulled pork kasslerista ja itse tehty helppo ja nopea Coleslaw salaatti.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: