![Sisäfilee grillivartaat](https://i0.wp.com/vallanmaukas.fi/wp-content/uploads/2023/06/img_20230528_2008128241769438880739152.jpg?fit=300%2C300&ssl=1)
Possun sisäfilee grillivartaat
Nopeasti valmistuvat vallan maukkaat possun sisäfilee grillivartaat soija-hunaja marinadilla.
Mangalitza maksalaatikko
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä. Jos sellaista ei satu omassa keittiössä olemaan, niin voi käyttää valmiiksi jauhettua maksaa.
Maksalaatikon kanssa sopii hyvin itsetehty puolukkasurvos kotimaisista puolukoista ja ripauksesta luomu sokeria. Survoksen valmistaa nopeasti laatikon ollessa uunissa ja sokerin määrää voi säätää, jotta survos on omaan makuun sopivaa.
Ainekset:
6dl luomu riisiä
2 sipulia
50g laardia/naudan rasvaa/voita
1kg Mangalitza-possun maksaa
3 tl inkivääriä
3/4 tl valkopippuria
1 tl meiramia
2 rkl laadukasta suolaa
(3 rkl hunajaa/vaahtera-/kookossiirappia)
2 luomu kananmunaa
6 dl (tila)maitoa
Puolukkasurvos:
Valmistusohje
Esivalmistelu
Valmistus
Nopeasti valmistuvat vallan maukkaat possun sisäfilee grillivartaat soija-hunaja marinadilla.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: