Vallan Maukas Oy

Jälleenmyyjät & Ravintolat

Vallan Maukkaan tuotteita löydät oman lihakaupan lisäksi Varsinais-Suomen ja Pk-seudun kaupoista, sekä ravintoloista ja jälleenmyyjiltä. Olet saattanut syödessäsi fine dining -ravintolassa maistaa Vallan Maukkaan possua tai mangalitzaa huippukokkien valmistamana. Lihojamme on ollut raaka-aineena mm. Savoyssa, Smörissä, sekä Michelin tähden ravintoloissa Demossa ja Olossa.

Vallan Maukkaan arvoina on tuoreus, laatu ja toimitusnopeus.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää, mikäli olet kiinnostunut ottamaan Vallan Maukasta possua tai mangalitzaa jälleenmyyntiin tai ravintolasi ruokalistalle. 

Oli tarpeesi sitten mangalitzan kassleria tai possun ulkofileetä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Arvostat laatua, tuoreutta ja lähiruokaa, kannattaa kääntyä Vallan Maukkaan puoleen!

Tuoreus Laatu Toimitusnopeus

Tuoreus

Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta. Teurastuspäivä on maanantaina, lihat leikataan ja pakataan tiistaina tai keskiviikkona ja toimitetaan sen jälkeen eteenpäin sovitusti samalla viikolla.

Laatu

Vallan Maukkaalla kaikki työt tehdään käsin, panostaen ennemmin laatuun kuin nopeuteen. Tällä tavoin varmistamme lihan aina täyttävän ensiluokkaiset kriteerit. Ammattitaitoiset leikkaajiemme toteuttavat, mitä erikoisimmatkin leikkuut. 

Toimitusnopeus

Pystymme toimittamaan jopa alle viikon varoitusajalla suurempiakin määriä. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan soittamalla tai laittamalla sähköpostia.