Vallan Maukas Oy

Jälleenmyyjät & Ravintolat

Vallan Maukkaan tuotteita löydät oman lihakaupan lisäksi Varsinais-Suomen ja Pk-seudun kaupoista, sekä ravintoloista ja jälleenmyyjiltä. Olet saattanut syödessäsi fine dining -ravintolassa maistaa Vallan Maukkaan possua tai mangalitzaa huippukokkien valmistamana. Lihojamme on ollut raaka-aineena mm. Savoyssa, Smörissä, sekä Michelin tähden ravintoloissa Demossa ja Olossa.

Vallan Maukkaan arvoina on tuoreus, laatu ja toimitusnopeus.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää, mikäli olet kiinnostunut ottamaan Vallan Maukasta possua tai mangalitzaa jälleenmyyntiin tai ravintolasi ruokalistalle. 

Oli tarpeesi sitten mangalitzan kassleria tai possun ulkofileetä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Arvostat laatua, tuoreutta ja lähiruokaa, kannattaa kääntyä Vallan Maukkaan puoleen!

Tuoreus Laatu Toimitusnopeus

Tuoreus

Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta. Teurastuspäivä on maanantaina, lihat leikataan ja pakataan tiistaina tai keskiviikkona ja toimitetaan sen jälkeen eteenpäin sovitusti samalla viikolla.

Laatu

Vallan Maukkaalla kaikki työt tehdään käsin, panostaen ennemmin laatuun kuin nopeuteen. Tällä tavoin varmistamme lihan aina täyttävän ensiluokkaiset kriteerit. Ammattitaitoiset leikkaajiemme toteuttavat, mitä erikoisimmatkin leikkuut. 

Toimitusnopeus

Pystymme toimittamaan jopa alle viikon varoitusajalla suurempiakin määriä. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Verkkokaupat

Laari Lähiruokapiste on uusi turkulainen lähiruokatuotteiden ostopaikka. Tilaa lähiruokatuotteita netistä ja nouda kätevästi Turun keskustan noutopisteestä hakupäivänä sinulle sopivana hetkenä.

Reilua peliä! Laarin tuotteet tulevat paikallisilta tiloilta ja lähiruokayrityksiltä, joiden yrittäjät itse hinnoittelevat tuotteensa. Ostaessasi tuotteita tiedät varmasti, mistä tilaamasi ruoka tulee ja näet läpinäkyvästi sen osuuden, joka hinnasta menee suoraan yrittäjille.

Tuotteiden tilaus ja maksu tapahtuvat Laarin verkkokaupassa tilauspäivinä ja nouto ilmoitettuna ajankohtana K-Citymarket Kupittaan pihalla sijaitsevasta noutopisteestä. Näin saat aina tuoreimmat lähiruokatuotteet mukaasi!

Tilaa lähiruokaa suoraan tuottajilta kotiovellesi! Löydät nyt useiden eri lähituottajien tuotteet samasta paikasta.


Paikallisuus on Vaskiolla tärkeää ja Vaskio tarjoaa sinulle ruoan verkkokaupan, josta löydät helposti oman alueesi lähituottajien tuotteita.


Vaskio tarjoaa myös kotiinkuljetukset Turun seudulla.

Läheltä on ruoantuottajien oma kauppa alusta, alustan avulla luodaan suora kanava tuottajien ja asiakkaan välille.

Tällä uudella konseptilla voidaan antaa tuottajalle parempi kate, niin että myös jatkossa saadaan kotimaista ruokaa. Asiakkaalle alusta tarjoaa takuulla tuoretta lähiruokaa hyvään hintaan, unohtamatta kaikki muutkin päivittäistavara tuotteet mitä arkeen tarvitaan.