Rahtiteurastus

Ammattitaitoinen tilateurastamo Varsinais-Suomessa!

Vallan Maukkaan teurastamo ja lihakauppa toimii Varsinais-Suomessa Turun kupeessa, Vehmaalla. Palvelemme myös rahtiteurastusasiakkaita ja otamme vastaan possuja, nautoja, lampaita, vuohia ja hevosia. Palveluihin kuuluu teurastus, leikkuu ja pakkaus. Palveluksessamme on ammattitaitoiset leikkaajat, jotka leikkaavat lihat asiakkaan toiveiden mukaan. Lihat pakataan vakuumiin ja etiketöidään asiakkaan tiedoilla. Kokonaispaketin lisäksi toteutamme tarvittaessa myös pelkästään esimerkiksi naudan leikkuun. Myös pelkästään naudan teurastus onnistuu, jolloin ruho voidaan toimittaa kokonaisena tai leikattuna.

Palvelut

Otamme vastaan possuja, nautoja, lampaita, vuohia ja hevosia!

Ota yhteyttä hyvissä ajoin sopiaksesi teurastusaikaa ensisijaisesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Työskentelemme päivisin, emmekä pääse välttämättä vastaamaan puhelimeen. Vastaamme sähköpostitse vuorokauden sisällä.

Otamme vastaan vain rekisterissä olevia, oikealla tavalla merkittyjä (lampailla ja naudoilla korvamerkit, sioilla merkintätunnus-tatuoinnit), sekä ainoastaan terveitä eläimiä. Hevosilla tulee olla mukana Suomen Hippos ry:n hyväksymä hevospassi. Passista pitää löytyä sivu hevosen lääkityksistä (kts.kuva), jos sivua lääkityksistä ei löydy pitää passissa olla lääkityksistä kertova tarra.

Täytä ketjuinformaatiolomake, palauta sähköpostitse ja liitä mukaan lampaiden ja nautojen korvamerkkilistaus, sekä mahdollinen leikkuuohje. Ketjuinformaatiolomake tulee olla palautettuna teurastuspäivää edeltävänä perjantaina. Tarvittavat lomakkeet löydät sivun alareunasta.

Toimita eläimet sovittuna aikana, joko sunnuntaina klo 18-19 tai maanantaina klo 7.30 mennessä teurastamon navettaan odottamaan eläinlääkärin ante mortem-tarkastusta. Ilmoitathan tulostasi, jotta tiedämme olla vastassa!

Lihat on noudettavissa sovittuna aikana.

Meillä ei ole kuljetuskalustoa eläinten kuljettamiseen, mutta teemme yhteistyötä Aki Vuoren kanssa. Voit olla yhteydessä suoraan häneen, jos tarvitset kuljetusapua.

Aki Vuori 0400 467 004 

Muistilista rahtiteurastukseen

  1. Kysy vapaita aikoja täyttämällä ohessa oleva yhteydenottolomake. Vastaamme vuorokauden sisällä sähköpostitse.
  2. Täytä ketjuinformaatiolomake
  3. Palauta sähköpostilla ketjuinformaatiolomake, lampaiden tai nautojen korvamerkkilistaus, sekä mahdollinen leikkuuohje.
  4. Tuo eläimet sovittuna ajankohtana ja muista hevosilla hevospassi! 

Yhteydenottolomake

Täytä alla oleva yhteydenottolomake kysyäksesi vapaata aikaa rahtiteurastukseen.

Lomakkeet

Ketjuinformaatiolomake

Leikkuuohjeet

Leikkaamo