Rahtiteurastus

VALLAN MAUKAS - logo, POSSUT

Rahtiteurastukseen otamme vastaan possuja, nautoja, lampaita, vuohia ja hevosia. Palveluihin kuuluu teurastus, leikkuu ja pakkuu. Palveluksessamme on ammattitaitoiset leikkaajat jotka leikkaavat lihat asiakkaan toiveiden mukaan. Lihat pakataan vakuumiin ja etiketöidään asiakkaan tiedoilla.

Ota yhteyttä hyvissä ajoin, ensisijaisesti sähköpostilla vallanmaukas@vallilantila.fi sopiaksesi teurastusaikaa. Työskentelemme päivisin emmekä pääse välttämättä vastaamaan puhelimeen. Vastaamme sähköpostiin vuorokauden sisään.

Otamme vastaan vain rekisterissä olevia, oikealla tavalla merkittyjä (lampailla ja naudoilla korvamerkit, sioilla merkintätunnus-tatuoinnit) sekä ainoastaan terveitä eläimiä.

Täytä ketjuinformaatiolomake, palauta sähköpostitse ja liitä mukaan lampaiden ja nautojen korvamerkkilistaus, sekä mahdollinen leikkuuohje. Ketjuinformaatiolomake tulee olla palautettuna teurastuspäivää edeltävänä perjantaina.

Toimita eläimet sovittuna aikana, joko sunnuntaina klo 19-20 tai maanantaina klo 7.30 mennessä teurastamon navettaan odottamaan eläinlääkärin ante mortem-tarkastusta. Ilmoitathan tulostasi, jotta tiedämme olla vastassa!

Meillä ei ole kuljetuskalustoa eläinten kuljettamiseen, mutta teemme yhteistyötä Aki Vuoren 0400-467004 kanssa. Voit olla yhteydessä suoraan häneen jos tarvitset kuljetusapua.

Lihat on noudettavissa sovittuna aikana.

IMG_20180321_125042 3.jpg