St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Possun flank steak grillissä
Flank steak on erittäin vähärasvainen liha ja sen kypsennyksessä pitää olla tarkkana, ettei lihasta tule kuivaa.
Marinoimalla flank steak pihvit voi ehkäistä myös lihan kuivumista.
Seuraavalla ohjeella onnistut valmistamaan flank steak pihvit grillissä! Ohjeen pihvit valmistettiin Big Green Egg kamado grillillä, ritilä suoraan hiilien päällä.
Mangalitzan flank steakit onnistuvat samalla ohjeella, ihan hiukan pidemmällä valmistusajalla.
Ainekset:
Valmistus:
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: