
Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Possun flank steak grillissä
Flank steak on erittäin vähärasvainen liha ja sen kypsennyksessä pitää olla tarkkana, ettei lihasta tule kuivaa.
Marinoimalla flank steak pihvit voi ehkäistä myös lihan kuivumista.
Seuraavalla ohjeella onnistut valmistamaan flank steak pihvit grillissä! Ohjeen pihvit valmistettiin Big Green Egg kamado grillillä, ritilä suoraan hiilien päällä.
Mangalitzan flank steakit onnistuvat samalla ohjeella, ihan hiukan pidemmällä valmistusajalla.
Ainekset:
Valmistus:
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: