
Wiener schnitzel
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Possun flank steak grillissä
Flank steak on erittäin vähärasvainen liha ja sen kypsennyksessä pitää olla tarkkana, ettei lihasta tule kuivaa.
Marinoimalla flank steak pihvit voi ehkäistä myös lihan kuivumista.
Seuraavalla ohjeella onnistut valmistamaan flank steak pihvit grillissä! Ohjeen pihvit valmistettiin Big Green Egg kamado grillillä, ritilä suoraan hiilien päällä.
Mangalitzan flank steakit onnistuvat samalla ohjeella, ihan hiukan pidemmällä valmistusajalla.
Ainekset:
Valmistus:
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: