St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä.
Alexiksen reseptillä valmistat herkulliset ja rapeat leikkeet kahdelle!
Ainekset:
Gnocchipaistos
Liha
Valmistusohje
Gnocchipaistos
Kuumenna pannussa 1 rkl Mangalitzan lardia ja nokare voita.
Paista gnocchit noin 5 minuuttia tai kunnes niihin tulee hyvä pinta.
Laita uunivuoan pohjalle tomaattikastike ja kaada gnocchit päälle (protip: voit käyttää uuniin menevää pannua, jolloin voit laittaa kastikkeen suoraan gnocchien päälle).
Revi mozzarella pieniksi paloiksi ja ripottele gnocchien päälle, raasta vielä vähän parmesaania päälle.
Paista uunissa grillivastus päällä 225 asteessa kunnes juusto on sulannut ja siihen on tullut haluamasi väri.
Cordon Bleu
Leikkaa 2 noin 2 sentin paksuista siivua possun ulkofileestä.
Avaa ulkofileesiivut ”lompakoiksi” eli kahteen niin että ei leikkaa kokonaan läpi ja että pysyy yhtenä palana. Videosta ymmärtää parhaiten.
Laita liha leivinpaperin väliin ja lyö sitä pannulla tai esimerkiksi perunasurvimella kunnes saat siitä noin 1,5 kertaa suuremman ja litteämmän.
Laita kinkku ja juustosiivut leikkeen päälle, leikkaa kinkku ja juusto sopivan kokoiseksi tarvittaessa. Taita leike kiinni. Ripottele suolaa ja pippuria leikkeen päälle.
Paneroi leike laittamalla se ensin jauhoon, sitten kananmunaan, sitten korppujauhoon.
Kuumenna 1 rkl Mangalitzan laardia sekä 2 rkl oliiviöljyä pannussa ja paista leikkeet noin 5 minuuttia per puoli käännellen säännöllisesti. Lisää rasvaa tarvittaessa.
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista.
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: