Laardi

Puhdas mangalitzan laardi 

Laardia voi käyttää esim. leivontaan, paistamiseen tai vaikka leivän päällä. Paistamisessa laardi ei roiski ympäriinsä. Mangalitzan laardi on maultaan melko neutraali. 

Mangalitzan rasva, josta laardi valmistetaan sisältää tutkitusti terveellisiä omega 3 ja 6-rasvahappoja ja se on suurimmaksi osaksi hyvänlaatuista tyydyttymätöntä rasvaa. Ei mangalitzan laardia turhaan kutsuta valkeaksi kullaksi. 

Tiesitkö että laardia käytettiin 1800-luvulla ruoanlaiton lisäksi myös kynttilöissä, saippuassa ja kosmetiikassa. Tästä arvokkaasta rasvasta valmistettiin jopa teollisuusvoiteluaineita ja räjähteitä.

 

Ainesosat
Mangalitzan rasva 100%

Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/Energi 3591kJ, 858kcal
Rasva/Fett 94,5g
josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 12,1g
Hiilihydraatit/kolhydrat 0g
joista sokereita/varav sockerarter 0g
Proteiini/protein 1,2g
Suola/salt 0%

20,00 /kg

Reseptejä

Vallattomat Makkarat
Reseptit

Vallattomat makkarat

Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.

Lue lisää »
Grillatut Baby Back ribsit
Reseptit

Grillatut Baby Back ribsit

Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet