
Flank steak grillissä
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Puhdas mangalitzan laardi
Laardia voi käyttää esim. leivontaan, paistamiseen tai vaikka leivän päällä. Paistamisessa laardi ei roiski ympäriinsä. Mangalitzan laardi on maultaan melko neutraali.
Mangalitzan rasva, josta laardi valmistetaan sisältää tutkitusti terveellisiä omega 3 ja 6-rasvahappoja ja se on suurimmaksi osaksi hyvänlaatuista tyydyttymätöntä rasvaa. Ei mangalitzan laardia turhaan kutsuta valkeaksi kullaksi.
Tiesitkö että laardia käytettiin 1800-luvulla ruoanlaiton lisäksi myös kynttilöissä, saippuassa ja kosmetiikassa. Tästä arvokkaasta rasvasta valmistettiin jopa teollisuusvoiteluaineita ja räjähteitä.
Ainesosat
Mangalitzan rasva 100%
Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/Energi 3591kJ, 858kcal
Rasva/Fett 94,5g
josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 12,1g
Hiilihydraatit/kolhydrat 0g
joista sokereita/varav sockerarter 0g
Proteiini/protein 1,2g
Suola/salt 0%
20,00€ /kg
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Grillatut Vallan Maukkaat kasslerpihvit, villiyrttimaustetut ranskalaiset, itse fermentoidun ketsupin sekä sinapin kera.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: