Wiener schnitzel
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Vallan Maukas pulled pork & coleslaw
Vallan Maukkaan suosikki pulled pork resepti on yrityksen alkuajoista asti kulkenut mukana, tosin näitä nykyään harvinaisia (ehkä jopa arvokkaita) kangaskasseja ei löydy enää kovin monelta. Onneksi reseptit on nykyään helppo tallentaa sähköisessä muodossa.
Pulled porkin/nyhtöpossun kaveriksi maistuu tietysti coleslaw salaatti. Tässä Kari ”Kape” Aihisen helppo resepti coleslawin tekemiseen itse.
Ainekset
Pulled pork
Coleslaw
Valmistusohje
Pulled pork
Vinkki: Kasslerin voi myös savustaa. Savustus onnistuu myös uunissa, tarvitset vain savustuspussin, jossa on savustuslastut valmiina.
Coleslaw
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: