Vallattomat makkarat
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Vallan Maukas pulled pork & coleslaw
Vallan Maukkaan suosikki pulled pork resepti on yrityksen alkuajoista asti kulkenut mukana, tosin näitä nykyään harvinaisia (ehkä jopa arvokkaita) kangaskasseja ei löydy enää kovin monelta. Onneksi reseptit on nykyään helppo tallentaa sähköisessä muodossa.
Pulled porkin/nyhtöpossun kaveriksi maistuu tietysti coleslaw salaatti. Tässä Kari ”Kape” Aihisen helppo resepti coleslawin tekemiseen itse.
Ainekset
Pulled pork
Coleslaw
Valmistusohje
Pulled pork
Vinkki: Kasslerin voi myös savustaa. Savustus onnistuu myös uunissa, tarvitset vain savustuspussin, jossa on savustuslastut valmiina.
Coleslaw
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: