
Täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Ainekset:
Valmistusohje:
Resepti: Kristian Karnell
Video ja kuvat: Pasi Kuronen
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Vallan Maukas Pulled pork kasslerista ja itse tehty helppo ja nopea Coleslaw salaatti.
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: