Quiche Lorraine
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Ainekset:
Valmistusohje:
Resepti: Kristian Karnell
Video ja kuvat: Pasi Kuronen
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: