
Täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistaa helposti uunissa tai grillissä. Parhaimmillaan matalalla lämmöllä valmistettuna, mausteina ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin lihan maku pääsee oikeuksiinsa!
Mangalitzan kassler sisältää runsaasti hyvänlaatuista lihassyiden väliin marmoroitunutta rasvaa. Rasva on erittäin pehmeää ja sulaa suussa antaen samalla lihalle erinomaisen maun.
Mangalitzan kassler sopii myös pulled porkin valmistukseen!
Ainesosat
Valmistusohje
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: