Mangalitza maksalaatikko
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.
Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistaa helposti uunissa tai grillissä. Parhaimmillaan matalalla lämmöllä valmistettuna, mausteina ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin lihan maku pääsee oikeuksiinsa!
Mangalitzan kassler sisältää runsaasti hyvänlaatuista lihassyiden väliin marmoroitunutta rasvaa. Rasva on erittäin pehmeää ja sulaa suussa antaen samalla lihalle erinomaisen maun.
Mangalitzan kassler sopii myös pulled porkin valmistukseen!
Ainesosat
Valmistusohje
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.
Possun brisket hampurilaiset Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g
Vallan Maukas Pulled pork kasslerista ja itse tehty helppo ja nopea Coleslaw salaatti.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: