
Grillatut Baby Back ribsit
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta
Klassinen ranskalainen kinkku-juustopiiras Vallan Maukkaasta mangalitzan palvikinkusta valmistettuna, sopii erinomaisesti kahvipöytään!
Ainekset:
Pohja
Täyte:
Valmistusohje
Pohja
Täyte
Resepti & kuvat: Minna Henriksson
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: