
Vallattomat makkarat
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein
Rapea porsaanleike Vallan Maukkaan ulkofileestä ja perunamuusia. Tällä Kurosen Pasin tekemällä ohjeella onnistut helposti itse!
Ainesosat:
Wiener schnitzel
Perunamuusi
Koristeeksi
Valmistusohje
Liha
Perunamuusi
Koristeet
Resepti: Pasi Kuronen
Kuvat: Pasi Kuronen
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: