St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein
Rapea porsaanleike Vallan Maukkaan ulkofileestä ja perunamuusia. Tällä Kurosen Pasin tekemällä ohjeella onnistut helposti itse!
Ainesosat:
Wiener schnitzel
Perunamuusi
Koristeeksi
Valmistusohje
Liha
Perunamuusi
Koristeet
Resepti: Pasi Kuronen
Kuvat: Pasi Kuronen
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Grillatut Vallan Maukkaat kasslerpihvit, villiyrttimaustetut ranskalaiset, itse fermentoidun ketsupin sekä sinapin kera.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: