Vallan Maukas Pulled pork & Coleslaw
Vallan Maukas Pulled pork kasslerista ja itse tehty helppo ja nopea Coleslaw salaatti.
Ribsien valmistus
Ribsien valmistukseen löytyy monia erilaisia valmistusohjeita erilaisille lopputuloksille. Osa pitää esikeittämisestä. Toiset tykkää valmistaa ribsit grillissä ja toiset savustimessa. Myös ribsien valinta ja haluttu lopputulos vaikuttaa valmistustavan valintaan. Luonnollisesti Baby Back ribsien valmistusaika on lyhyempi kuin taas St Louis ribsien.
Yksi hyvä mittari kypsille ribsille on, että kun luut näkyvät reilu 1cm päistään, on ribsit tarpeeksi kypsiä.
Myös mehun (tai muun nesteen) käytöllä on merkitystä, mitä enemmän sitä laittaa sitä todennäköisemmin lihat tippuvat luista. Sopiva määrä tekee lihasta mureaa!
Tässä meidän yksi suosikkiohjeista takuu varmasti mureiden ribsien valmistukseen!
St Louis ribs savustimessa 3-2-1 menetelmällä
Ainekset
Valmistusohje:
Vallan Maukas Pulled pork kasslerista ja itse tehty helppo ja nopea Coleslaw salaatti.
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: