
Maukas munakas quesadilla
Maukas pizzasuikaleista tehty munakas quesadilla, on nopea ja täyttävä arkilounas.
Ribsien valmistus
Ribsien valmistukseen löytyy monia erilaisia valmistusohjeita erilaisille lopputuloksille. Osa pitää esikeittämisestä. Toiset tykkää valmistaa ribsit grillissä ja toiset savustimessa. Myös ribsien valinta ja haluttu lopputulos vaikuttaa valmistustavan valintaan. Luonnollisesti Baby Back ribsien valmistusaika on lyhyempi kuin taas St Louis ribsien.
Yksi hyvä mittari kypsille ribsille on, että kun luut näkyvät reilu 1cm päistään, on ribsit tarpeeksi kypsiä.
Myös mehun (tai muun nesteen) käytöllä on merkitystä, mitä enemmän sitä laittaa sitä todennäköisemmin lihat tippuvat luista. Sopiva määrä tekee lihasta mureaa!
Tässä meidän yksi suosikkiohjeista takuu varmasti mureiden ribsien valmistukseen!
St Louis ribs savustimessa 3-2-1 menetelmällä
Ainekset
Valmistusohje:
Maukas pizzasuikaleista tehty munakas quesadilla, on nopea ja täyttävä arkilounas.
Grillatut Vallan Maukkaat kasslerpihvit, villiyrttimaustetut ranskalaiset, itse fermentoidun ketsupin sekä sinapin kera.
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: