
Savustettu Mangalitza kinkku & Tomaatti-chilihillo
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista.
Ribsien valmistus
Ribsien valmistukseen löytyy monia erilaisia valmistusohjeita erilaisille lopputuloksille. Osa pitää esikeittämisestä. Toiset tykkää valmistaa ribsit grillissä ja toiset savustimessa. Myös ribsien valinta ja haluttu lopputulos vaikuttaa valmistustavan valintaan. Luonnollisesti Baby Back ribsien valmistusaika on lyhyempi kuin taas St Louis ribsien.
Yksi hyvä mittari kypsille ribsille on, että kun luut näkyvät reilu 1cm päistään, on ribsit tarpeeksi kypsiä.
Myös mehun (tai muun nesteen) käytöllä on merkitystä, mitä enemmän sitä laittaa sitä todennäköisemmin lihat tippuvat luista. Sopiva määrä tekee lihasta mureaa!
Tässä meidän yksi suosikkiohjeista takuu varmasti mureiden ribsien valmistukseen!
St Louis ribs savustimessa 3-2-1 menetelmällä
Ainekset
Valmistusohje:
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista.
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: