Täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Ribsien valmistus
Ribsien valmistukseen löytyy monia erilaisia valmistusohjeita erilaisille lopputuloksille. Osa pitää esikeittämisestä. Toiset tykkää valmistaa ribsit grillissä ja toiset savustimessa. Myös ribsien valinta ja haluttu lopputulos vaikuttaa valmistustavan valintaan. Luonnollisesti Baby Back ribsien valmistusaika on lyhyempi kuin taas St Louis ribsien.
Yksi hyvä mittari kypsille ribsille on, että kun luut näkyvät reilu 1cm päistään, on ribsit tarpeeksi kypsiä.
Myös mehun (tai muun nesteen) käytöllä on merkitystä, mitä enemmän sitä laittaa sitä todennäköisemmin lihat tippuvat luista. Sopiva määrä tekee lihasta mureaa!
Tässä meidän yksi suosikkiohjeista takuu varmasti mureiden ribsien valmistukseen!
St Louis ribs savustimessa 3-2-1 menetelmällä
Ainekset
Valmistusohje:
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: