
Possun brisket hampparit
Possun brisket hampurilaiset Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g
Mangalitza palvi
Mangalitzan palvikinkku on kypsytetty aidolla leppähalolla lämmitetyn savusaunan lempeässä savussa saaden pintaansa kunnon tumman värin. Aidon savun voi jokainen maistaa lopputuotteessa. Mangalitza palvi sopii siivutettuna erinomaisesti leivän päälle leikkeleeksi, salaattiin tai vaikkapa munakkaaseen makua antamaan. Voidaan toimittaa myös palana.
Huom. valitse pakkaus materiaali. Vakuumiin pakattuna säilyvyys on 14 päivää, mutta leikkeleet saattavat ”liimaantua” hieman toisiinsa. Paperiin pakattuna säilyvyys on 5 päivää, mutta siirtämällä leikkeleet ilmatiiviiseen rasiaan on säilyvyys pidempi.
Ainesosat:
Suomalainen sianliha, Mangalitza, Finskt svinkött, Mangalitza, vesi, suola (2,4 %), stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E250)
Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/Energi 1526 kJ, 369 kcal
Rasva / Fett 34,1g
josta tyydyttyneitä / varav mättat fett 12,4g
Hiilihydraatit/kolhydrat 0g
joista sokereita/varav sockerarter 0g
Proteiini/protein 15,6g
Suola/salt 2,4 g
Natrium 1,1 g
VOIMAKASSUOLAINEN
Valmistaja: Auran Palvituote Oy
28,95€ /kg
Possun brisket hampurilaiset Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: