Mangalitza palvi

Mangalitza palvi

Mangalitzan palvikinkku on kypsytetty aidolla leppähalolla lämmitetyn savusaunan lempeässä savussa saaden pintaansa kunnon tumman värin. Aidon savun voi jokainen maistaa lopputuotteessa. Mangalitza palvi sopii siivutettuna erinomaisesti leivän päälle leikkeleeksi, salaattiin tai vaikkapa munakkaaseen makua antamaan. Voidaan toimittaa myös palana.

Huom. valitse pakkaus materiaali. Vakuumiin pakattuna säilyvyys on 14 päivää, mutta leikkeleet saattavat ”liimaantua” hieman toisiinsa. Paperiin pakattuna säilyvyys on 5 päivää, mutta siirtämällä leikkeleet ilmatiiviiseen rasiaan on säilyvyys pidempi.

Ainesosat:
Suomalainen sianliha, Mangalitza, Finskt svinkött, Mangalitza, vesi, suola (2,4 %), stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E250)

Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/Energi 1526 kJ, 369 kcal
Rasva / Fett 34,1g
josta tyydyttyneitä / varav mättat fett 12,4g
Hiilihydraatit/kolhydrat 0g
joista sokereita/varav sockerarter 0g
Proteiini/protein 15,6g
Suola/salt 2,4 g
Natrium 1,1 g
VOIMAKASSUOLAINEN

Valmistaja: Auran Palvituote Oy

27,95 /kg

Reseptejä

Chiliporsaankielet
Reseptit

Chiliporsaankielet

Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet