Mangalitza palvi

Mangalitza palvi

Mangalitzan palvikinkku on kypsytetty aidolla leppähalolla lämmitetyn savusaunan lempeässä savussa saaden pintaansa kunnon tumman värin. Aidon savun voi jokainen maistaa lopputuotteessa. Mangalitza palvi sopii siivutettuna erinomaisesti leivän päälle leikkeleeksi, salaattiin tai vaikkapa munakkaaseen makua antamaan. Voidaan toimittaa myös palana.

Huom. valitse pakkaus materiaali. Vakuumiin pakattuna säilyvyys on 14 päivää, mutta leikkeleet saattavat ”liimaantua” hieman toisiinsa. Paperiin pakattuna säilyvyys on 5 päivää, mutta siirtämällä leikkeleet ilmatiiviiseen rasiaan on säilyvyys pidempi.

Ainesosat:
Suomalainen sianliha, Mangalitza, Finskt svinkött, Mangalitza, vesi, suola (2,4 %), stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E250)

Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/Energi 1526 kJ, 369 kcal
Rasva / Fett 34,1g
josta tyydyttyneitä / varav mättat fett 12,4g
Hiilihydraatit/kolhydrat 0g
joista sokereita/varav sockerarter 0g
Proteiini/protein 15,6g
Suola/salt 2,4 g
Natrium 1,1 g
VOIMAKASSUOLAINEN

Valmistaja: Auran Palvituote Oy

27,95 /kg

Saatat myös pitää...

Reseptejä

Quiche Lorraine
Reseptit

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.

Lue lisää »
Uunilapa
Reseptit

Vallan Maukas Uunilapa

Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet