Kotiinkuljetukset Varsinais-Suomen alueella joka viikko!

Possun kassler

Tuore possun kassler 

Pulled pork, ylikypsä niska, täytetty kassler ja savustettu kassler.

Possun kassler on moni käyttöinen kokoliha, joka taipuu niin arkiruokapöytään kuin juhlapöytäänkin. Possun kassler eli niska vaatii pidemmän kypsennys ajan, koska kassler sisältää enemmän rasvaa, joka kuitenkin sulaa kypsennyksen aikana ja mehevöittää lihaa. Porsaan kasslerista valmistat uunissa pitkään hauduttamalla ylikypsää ja takuulla mureaa lihaa. Kassler sopii myös grillissä valmistettavaksi. Possun kasslerista valmistuu myös pulled pork, eli nyhtöpossu. Pulled porkia saat kun kypsennät kasslerin ylikypsäksi, jolloin liha on revittävissä (sisälämpö n. 90 astetta).

11,95 /kg

Reseptejä

Possun brisket hamppari
Reseptit

Possun brisket hampparit

Possun brisket hampurilaiset   Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g

Lue lisää »
Chiliporsaankielet
Reseptit

Chiliporsaankielet

Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet