
Maukas hernekeitto
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Tuore possun kassler
Pulled pork, ylikypsä niska, täytetty kassler ja savustettu kassler.
Possun kassler on moni käyttöinen kokoliha, joka taipuu niin arkiruokapöytään kuin juhlapöytäänkin. Possun kassler eli niska vaatii pidemmän kypsennys ajan, koska kassler sisältää enemmän rasvaa, joka kuitenkin sulaa kypsennyksen aikana ja mehevöittää lihaa. Porsaan kasslerista valmistat uunissa pitkään hauduttamalla ylikypsää ja takuulla mureaa lihaa. Kassler sopii myös grillissä valmistettavaksi. Possun kasslerista valmistuu myös pulled pork, eli nyhtöpossu. Pulled porkia saat kun kypsennät kasslerin ylikypsäksi, jolloin liha on revittävissä (sisälämpö n. 90 astetta).
10,95€ /kg
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: