Wiener schnitzel
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Tuore possun kassler
Pulled pork, ylikypsä niska, täytetty kassler ja savustettu kassler.
Possun kassler on moni käyttöinen kokoliha, joka taipuu niin arkiruokapöytään kuin juhlapöytäänkin. Possun kassler eli niska vaatii pidemmän kypsennys ajan, koska kassler sisältää enemmän rasvaa, joka kuitenkin sulaa kypsennyksen aikana ja mehevöittää lihaa. Porsaan kasslerista valmistat uunissa pitkään hauduttamalla ylikypsää ja takuulla mureaa lihaa. Kassler sopii myös grillissä valmistettavaksi. Possun kasslerista valmistuu myös pulled pork, eli nyhtöpossu. Pulled porkia saat kun kypsennät kasslerin ylikypsäksi, jolloin liha on revittävissä (sisälämpö n. 90 astetta).
11,95€ /kg
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Maukas pizzasuikaleista tehty munakas quesadilla, on nopea ja täyttävä arkilounas.
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: