
Possun brisket hampparit
Possun brisket hampurilaiset Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g
Vallan Maukkaat kasslerpihvit
Maustamattomat Vallan Maukkaan kasslerpihvit ovat helpot esimaustaa edellispäivänä omenaviinietikalla ja itsekootulla grillimausteseoksella.
Yksinkertaisuus maustamisessa antaa tilaa jokaisen ainesosan maukkaalle ominaismaulle, grillauksen viimeistellessä kokonaisuuden. Sopiva grillausaika puolestaan takaa vallattoman mehevän suutuntuman.
Tämän reseptin kasslerpihvit saivat kylkeensä villiyrttimaustetut ranskalaiset ja itse fermentoidun ketsupin sekä sinapin.
Ainekset:
6 maustamatonta kasslerpihviä
Omenaviinietikkaa
Grillimaustetta (suola, paprika, cayennepippuri, mustapippuri, valkosipuli, chili)
7 perunaa
Villiyrttisuolaa
Fermentoitua ketsuppia & sinappia
Valmistusohje
Esivalmistelu
Valmistus
Possun brisket hampurilaiset Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: