
St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Ainesosat
Täytetty porsaanfilee
Parsa-perunamuusi
Pinaattivoi
Valmistusohje
Pinaattivoi
Parsa-perunamuusi
Täytetty filee
Resepti: Pasi Kuronen
Kuvat: Pasi Kuronen
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: