
Täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Ainesosat
Täytetty porsaanfilee
Parsa-perunamuusi
Pinaattivoi
Valmistusohje
Pinaattivoi
Parsa-perunamuusi
Täytetty filee
Resepti: Pasi Kuronen
Kuvat: Pasi Kuronen
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: