![Cordon bleu](https://i0.wp.com/vallanmaukas.fi/wp-content/uploads/2023/12/Kuva-10-e1703775960530.jpg?fit=300%2C300&ssl=1)
Cordon Bleu possun ulkofileestä
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Mangalitzan ilmakuivattu file
Todelliselle kulinaristille!
Harvinaista herkkua tarjolla! Mangalitzan ilmakuivattu file valmistetaan WestGårdissa Raaseporin pohjassa. Valmistus on käsityötä ja se kestää useamman kuukauden ajan.
Valmista nautittavaksi sellaisenaan, ei vaadi kypsennystä.
Ainesosat:
Mangalitza, Suola 2,1%
Paketissa valmiiksi siivutettuja fileitä n. 55g.
4,00€
Varasto loppu
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: