Possun sisäfilee grillivartaat
Nopeasti valmistuvat vallan maukkaat possun sisäfilee grillivartaat soija-hunaja marinadilla.
Possun sisäfile
Possun sisäfile on arvokkain ja takuulla murein ruhonosa. Porsaan sisäfileessä on hyvin vähän rasvaa ja sidekudosta, joten se kypsyy nopeasti pannulla, grillissä tai uunissa. Possun sisäfileen voi valmistaa kokonaisena, leikata pihveiksi, vartaassa paloina tai vaikkapa täytettynä grillissä. Sisäfileetä ei kannata valmistaa liian pitkään tai liian kuumassa, koska ylikypsänä lihasta tulee kuivaa.
1kpl painaa n. 500 – 700g
Pakaste
15,95€ /kg
Varasto loppu
Nopeasti valmistuvat vallan maukkaat possun sisäfilee grillivartaat soija-hunaja marinadilla.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: