
Mangalitza maksalaatikko
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.
Tuore possun kyljys
Possun kyljykset sopivat mainiosti niin arkiruoaksi kuin myös viikonloppu herkutteluun. Porsaan kyljykset valmistuvat nopeasti pannulla tai uunissa. Kokeile perinteisten kyljysten sijaan esimerkiksi paneroituja kyljyksiä. Kyljykset leikataan possun kyljysselästä.
500g = n. 2-3kpl kyljyksiä
1kg = n. 4-6kpl kyljyksiä
11,95€ /kg
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.
Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: