
St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Mangalitzan ilmakuivattu kinkku
Todelliselle kulinaristille!
Harvinaista herkkua tarjolla! Mangalitzan ilmakuivattu file valmistetaan WestGårdissa Raaseporin pohjassa. Valmistus on käsityötä ja se kestää useamman kuukauden ajan.
Valmista nautittavaksi sellaisenaan, ei vaadi kypsennystä.
Valmiiksi siivutettuna paketissa n. 55g.
4,00€
Varasto loppu
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: