Mangalitza-kinkku

Mangalitzan luuton kinkku, verkossa, suolattu

33,95 €/kg

Suuren suosion joka vuosi saanut erikoiskinkku. Ole nopea nämä viedään heti käsistä! Mangalitzan tai toiselta nimeltään villasian liha on punaisempaa ja se sisältää runsaasti hyvän laatuisia rasvahappoja. Kinkkuihin on leikkuussa jätetty maltillinen rasvakerros.

Tämä kinkku on nimensä mukaisesti täysin luuton. Valitse koko-vaihtoehto valikosta. Huom. kinkku on aina vähintään alarajan painoinen ja maksimissaan ylärajan painoinen

  • 2 – 2,9 kg
  • 3 – 3,9 kg
  • 4 – 5 kg

 

Kaikki kinkut tehdään käsityönä, leikataan, verkotetaan ja suolataan.

Kinkut on harmaasuolattu, emme käytä nitriittiä. Kaikki kinkut toimitetaan tuoreina joko valitsemaasi reko-jakoon tai voit myös noutaa kinkun myymälästä.

 

HUOM. VARAUKSEN YHTEYDESSÄ MAKSAT KINKUN VARAUSMAKSUN 30€.

Lopullinen summa määräytyy kinkun painon mukaan. Loppusummasta vähennetään varausmaksu noudon yhteydessä. Varausmaksu on sitova ja sitä ei palauteta.

Valitse kassalla noutotavaksi ”Kinkun ennakkovaraus”.

 

Nouto ja toimituspaikat 2024!

Huom. Valitse toimitustavaksi ”joulukinkun ennakkovaraus”

Keskiviikko 18.12.

  • Parainen 17.30 – 18.00
  • Kaarina 18.30 – 19.00
  • Turku TÄL Puol jokke 19.30 – 20.00

 

Torstai 19.12.

  • Paimio 18 – 18.30
  • Salo 19.10 – 19.40

 

Lauantai 21.12.

  • Nouto myymälästä 10 – 17

 

Sunnuntai 22.12.

  • Pori 13.00 – 14.00
  • Turku Länsikeskus 16.30 – 18.00
  • Raisio 18.30 – 19.00
  • Naantali 19.30 – 20.00
  • Nouto myymälästä 10 – 17

30,00

Saatat myös pitää...

Reseptejä

Quiche Lorraine
Reseptit

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.

Lue lisää »
Possun brisket hamppari
Reseptit

Possun brisket hampparit

Possun brisket hampurilaiset   Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g

Lue lisää »
Chiliporsaankielet
Reseptit

Chiliporsaankielet

Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet