Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Maalaismaksamakkara
Mangalitzan pehmeästä ja miedon makuisesta maksasta tehty maalaismaksamakkara.
Ainesosat:
Suomalainen sianliha, vesi, mangalitzan maksa 20 %, mangalitzan rasva, perunajauho, suola, mausteet (MAUSTEPIPPURI, KANELI, KORIANTERI, INKIVÄÄRI, MUSKOTTIPÄHKINÄ, VALKOPIPPURI, SIPULI) mausteuutteet (NEILIKKA, MUSTAPIPPURI), säilöntäaine (E250)
Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/energi 1138 kj/272 kcal
Proteiini/protein 10,2g
Hiilihydraatit/kolhydrat 2,9 g
josta sokeria/varav sockerarter 0,02g
josta laktoosia 0 g
Rasva/fett 24,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola/salt 1,5 g
Natriumia 0,6g
Lihapitoisuus 49 %, liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yht. 69 %
Laktoositon, gluteeniton, maidoton
Valmistaja: Auran Palvituote Oy
4,50€/kpl
5,00€
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: