
Vallan Maukas Uunilapa
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Maalaismaksamakkara
Mangalitzan pehmeästä ja miedon makuisesta maksasta tehty maalaismaksamakkara.
Ainesosat:
Suomalainen sianliha, vesi, mangalitzan maksa 20 %, mangalitzan rasva, perunajauho, suola, mausteet (MAUSTEPIPPURI, KANELI, KORIANTERI, INKIVÄÄRI, MUSKOTTIPÄHKINÄ, VALKOPIPPURI, SIPULI) mausteuutteet (NEILIKKA, MUSTAPIPPURI), säilöntäaine (E250)
Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/energi 1138 kj/272 kcal
Proteiini/protein 10,2g
Hiilihydraatit/kolhydrat 2,9 g
josta sokeria/varav sockerarter 0,02g
josta laktoosia 0 g
Rasva/fett 24,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola/salt 1,5 g
Natriumia 0,6g
Lihapitoisuus 49 %, liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yht. 69 %
Laktoositon, gluteeniton, maidoton
Valmistaja: Auran Palvituote Oy
4,50€/kpl
5,50€
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: