Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Vallan Maukas tuore possun jauheliha, rasvaprosentti 12%
Sopii käytettäväksi mihin tahansa! Possun jauheliha on maultaan mieto ja jauheliha on helppo maustaa. Maukas jauheliha valmistetaan aina tuoreesta lihasta, sitä ei sulateta pakkasesta jauhamista varten. Jokainen myymälässä, verkkokaupassa ja REKO-jaoissa myytävä porsaan jauheliha on siis aina samalla viikolla leikattu!
500g = 4,50€
1kg = 8€
8,00€ /kg
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: