Possun brisket

Tuore possun brisket

 

Hieman harvemmin käytetty porsaan ruhonosa. Brisket leikataan possun rintalihasta ja se sopii erinomaisesti matalla lämmöllä valmistettavaksi tai savustukseen. Brisket on oikein kypsennettynä erittäin mehukasta ja mureaa.

1kpl painaa n. 500g

16,95 /kg

Reseptejä

wiener schnitzel
Reseptit

Wiener schnitzel

Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.

Lue lisää »
Possun brisket hamppari
Reseptit

Possun brisket hampparit

Possun brisket hampurilaiset   Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g

Lue lisää »
Mangalitzan kassler
Reseptit

Mangalitzan kassler uunissa

Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet