Possun sisäfile

Tuore possun sisäfile 

Possun sisäfile on arvokkain ja takuulla murein ruhonosa. Porsaan sisäfileessä on hyvin vähän rasvaa ja sidekudosta, joten se kypsyy nopeasti pannulla, grillissä tai uunissa. Possun sisäfileen voi valmistaa kokonaisena, leikata pihveiksi, vartaassa paloina tai vaikkapa täytettynä grillissä. Sisäfileetä ei kannata valmistaa liian pitkään tai liian kuumassa, koska ylikypsänä lihasta tulee kuivaa.

1kpl painaa n. 500 – 700g

 

15,95 /kg

Saatat myös pitää...

Reseptejä

Vallattomat Makkarat
Reseptit

Vallattomat makkarat

Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet