Mangalitzan Dry Aged kyljys

Mangalitzan Dry Aged kyljys

Dry Aged -raakakypsytetyn lihan erityisyys perustuu sen pähkinäiseen ja voiseen aromiin, sekä hienostuneeseen koostumukseen.

Dry Aged -kypsytyksessä luullinen rasvainen liha laitetaan roikkumaan 4-6 viikoksi lämpötilaan, joka on vain hieman lämpimämpi kuin sen jäätymislämpötila. Kiitos riiputuksen aikana lihassa tapahtuvan kemiallisen prosessin, Dry Aged -lihassa on ainutlaatuinen aromi, sekä hieno koostumus.

Paketissa 2kpl kyljyksiä, n. 400g.

44,90 /kg

Varasto loppu

Reseptejä

Mangalitza maksalaatikko
Reseptit

Mangalitza maksalaatikko

Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet