Cordon Bleu possun ulkofileestä
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Vallan Maukas jättilenkki, ruokamakkara
Paketissa 1 kpl / n. 370 g
Ainesosat / Ingridienser
Suomalainen sianliha, mangalitzan rasva, vesi, suomalainen naudanliha, suola, perunajauho, mausteet (inkivääri), aromit (muskottipähkinä, mustapippuri, maustepippuri, chili, kumina), hapettumisenestoaine E315, stabilointiaine (E450), hiivauute säilöntäaine E250.
Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/Energi 1205 kJ, 268 kcal
Rasva/Fett 24,4 g
josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 4,5 g
Hiilihydraatit/kolhydrat 3,5 g
joista sokereita 1,9 g
Proteiini/protein 14,3 g
Suola/salt 2,1 %
Laktoositon
Lihapitoisuus 78%
Valmistaja: Auran Palvituote Oy
Parasta ennen 12.3.2023
3,50€
Varasto loppu
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Possun brisket hampurilaiset Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g
Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: