
Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
180g
Kypsien tummien oliivien ystäville! Näissä oliiveissa on täyteläinen ja pyöreä maku, ja ne ovat rakenteeltaan pehmeitä. Ne poimitaan käsin, jotta niiden mehukkuus säilyy. Ei siis koneellisesti, kuten tavallista. Keräilijät kulkevat oliivitarhassa pienet korit vyötäröllään ja nappaavat oliivit puista hellästi ja yksitellen!
Artan alueen oma konservolia lajike on saanut myös EU:n alkuperämerkinnän PGI, Protected Geographical Indication. Nämä oliivit ovat vielä siitäkin erityisiä, että ne ovat kypsyneet kuukausia maitohappokäymisen avulla eikä niitä ole lainkaan pastöroitu. Tällöin oliivin maku säilyy vahvempana ja siinä on runsaasti polyfenoleita, antioksidantteja ja hivenaineita!
Ainesosat / Ingredienser
Tummia Artan alueen konservolia-oliiveja, viinietikkaa, vettä, extra virgin-oliiviöljyä, merisuolaa, sitruunamehua, oreganoa.
Säilytä kuivassa ja viileässä. Kaada avattuun purkkiin ohut kerros oliiviöljyä tai säilytä jääkaapissa. Oliivit on valmistettu luonnollisella käymisprosessilla. Ei sisällä säilöntäaineita eikä lisäaineita.
Ravintoarvot / Näringsinnehåll 100 g
Energiaa/Energi 1246kJ/303Kcal
Rasvaa/Fett 30,7g
josta tyydyttyneitä 4,26g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater 4,4 g
josta sokereita/varav socker < 0,5 g
Proteiini/Protein 1,6g
Suolaa/Salt 2,5 g
6,95€
Varastossa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: