St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Tuore possun sisäfile
Possun sisäfile on arvokkain ja takuulla murein ruhonosa. Porsaan sisäfileessä on hyvin vähän rasvaa ja sidekudosta, joten se kypsyy nopeasti pannulla, grillissä tai uunissa. Possun sisäfileen voi valmistaa kokonaisena, leikata pihveiksi, vartaassa paloina tai vaikkapa täytettynä grillissä. Sisäfileetä ei kannata valmistaa liian pitkään tai liian kuumassa, koska ylikypsänä lihasta tulee kuivaa.
1kpl painaa n. 500 – 700g
15,95€ /kg
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: