Possun sisäfile, pakaste

Possun sisäfile 

Possun sisäfile on arvokkain ja takuulla murein ruhonosa. Porsaan sisäfileessä on hyvin vähän rasvaa ja sidekudosta, joten se kypsyy nopeasti pannulla, grillissä tai uunissa. Possun sisäfileen voi valmistaa kokonaisena, leikata pihveiksi, vartaassa paloina tai vaikkapa täytettynä grillissä. Sisäfileetä ei kannata valmistaa liian pitkään tai liian kuumassa, koska ylikypsänä lihasta tulee kuivaa.

1kpl painaa n. 500 – 700g

Pakaste

15,95 /kg

Varasto loppu

Saatat myös pitää...

Reseptejä

Possun brisket hamppari
Reseptit

Possun brisket hampparit

Possun brisket hampurilaiset   Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g

Lue lisää »
Mangalitza maksalaatikko
Reseptit

Mangalitza maksalaatikko

Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet