Mangalitzan ulkofile

Tuore mangalitzan ulkofile

Mangalitzan ulkofileessä on normaalisti todella paksu kerros rasvaa. Rasva kerrosta voidaan halutessa trimmata pienemmäksi tai voit sen myös tehdä itse ja hyödyntää rasvaa laardissa tms.

 

29,95 /kg

Reseptejä

Mangalitzan kassler
Reseptit

Mangalitzan kassler uunissa

Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!

Lue lisää »
Chiliporsaankielet
Reseptit

Chiliporsaankielet

Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet