
St Louis ribsit savustimessa
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Mangalitzan Dry Aged kyljys
Dry Aged -raakakypsytetyn lihan erityisyys perustuu sen pähkinäiseen ja voiseen aromiin, sekä hienostuneeseen koostumukseen.
Dry Aged -kypsytyksessä luullinen rasvainen liha laitetaan roikkumaan 4-6 viikoksi lämpötilaan, joka on vain hieman lämpimämpi kuin sen jäätymislämpötila. Kiitos riiputuksen aikana lihassa tapahtuvan kemiallisen prosessin, Dry Aged -lihassa on ainutlaatuinen aromi, sekä hieno koostumus.
Paketissa 2kpl kyljyksiä, n. 400g.
44,90€ /kg
Varasto loppu
St Louis ribsit savustimessa 3-2-1 menetelmällä. Savustettu Jack Daniels whiskey savussa omena mehulla kostutettuna.
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Maukas pizzasuikaleista tehty munakas quesadilla, on nopea ja täyttävä arkilounas.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: