Mangalitzan Dry Aged kyljys

Mangalitzan Dry Aged kyljys

Dry Aged -raakakypsytetyn lihan erityisyys perustuu sen pähkinäiseen ja voiseen aromiin, sekä hienostuneeseen koostumukseen.

Dry Aged -kypsytyksessä luullinen rasvainen liha laitetaan roikkumaan 4-6 viikoksi lämpötilaan, joka on vain hieman lämpimämpi kuin sen jäätymislämpötila. Kiitos riiputuksen aikana lihassa tapahtuvan kemiallisen prosessin, Dry Aged -lihassa on ainutlaatuinen aromi, sekä hieno koostumus.

Paketissa 2kpl kyljyksiä, n. 400g.

44,90 /kg

Varasto loppu

Saatat myös pitää...

Reseptejä

Uunilapa
Reseptit

Vallan Maukas Uunilapa

Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet