Wiener schnitzel
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Maalaismaksamakkara
Mangalitzan pehmeästä ja miedon makuisesta maksasta tehty maalaismaksamakkara.
Ainesosat:
Suomalainen sianliha, vesi, mangalitzan maksa 20 %, mangalitzan rasva, perunajauho, suola, mausteet (MAUSTEPIPPURI, KANELI, KORIANTERI, INKIVÄÄRI, MUSKOTTIPÄHKINÄ, VALKOPIPPURI, SIPULI) mausteuutteet (NEILIKKA, MUSTAPIPPURI), säilöntäaine (E250)
Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/energi 1138 kj/272 kcal
Proteiini/protein 10,2g
Hiilihydraatit/kolhydrat 2,9 g
josta sokeria/varav sockerarter 0,02g
josta laktoosia 0 g
Rasva/fett 24,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola/salt 1,5 g
Natriumia 0,6g
Lihapitoisuus 49 %, liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yht. 69 %
Laktoositon, gluteeniton, maidoton
Valmistaja: Auran Palvituote Oy
4,50€/kpl
5,00€
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: