
Cordon Bleu possun ulkofileestä
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: