Possun kassler, pakaste

Possun kassler 

Pulled pork, ylikypsä niska, täytetty kassler ja savustettu kassler.

Possun kassler on moni käyttöinen kokoliha, joka taipuu niin arkiruokapöytään kuin juhlapöytäänkin. Possun kassler eli niska vaatii pidemmän kypsennys ajan, koska kassler sisältää enemmän rasvaa, joka kuitenkin sulaa kypsennyksen aikana ja mehevöittää lihaa. Porsaan kasslerista valmistat uunissa pitkään hauduttamalla ylikypsää ja takuulla mureaa lihaa. Kassler sopii myös grillissä valmistettavaksi. Possun kasslerista valmistuu myös pulled pork, eli nyhtöpossu. Pulled porkia saat kun kypsennät kasslerin ylikypsäksi, jolloin liha on revittävissä (sisälämpö n. 90 astetta).

 

Pakaste

10,95 /kg

Reseptejä

Uunilapa
Reseptit

Vallan Maukas Uunilapa

Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.

Lue lisää »
Mangalitzan kassler
Reseptit

Mangalitzan kassler uunissa

Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!

Lue lisää »
Chiliporsaankielet
Reseptit

Chiliporsaankielet

Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet