
Cordon Bleu possun ulkofileestä
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
#Porkmafian Phil Wingon kehittämä RUB mausteseos kaikkeen grillaukseen ja ruoanlaittoon! Texas Gold on kehitetty erityisesti naudanlihalle, kuten brisketit, hampurilaiset, ribsit jne. Hiero RUB-maustetta lihalle ja kypsennä epäsuoralla tulella. Pitkässä valmistuksessa kostuta maustepintaa parin tunnin välein kevyesti colajuomalla.
Ainesosat: suola (30 %), sokeri, sinappi, valkosipuli, sipuli, mustapippuri, chili, paprika, kurkuma, etikka.
9,00€
Varasto loppu

Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!

Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.

Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.