Quiche Lorraine
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Valitse tämä kinkkuversio, jos haluat suolata kinkun itse. Valittavanasi on kolme erilaista vaihtoehtoa.
Kinkun noutovaihtoehtoja on kaksi 8.12. ja 15.12.
Suosittelemme varaamaan suolaamiseen 1-2 viikkoa riippuen kinkun koosta.
Kaikki kinkut tehdään käsityönä, leikataan, verkotetaan ja suolataan.
Kaikki kinkut toimitetaan tuoreina!
HUOM. VARAUKSEN YHTEYDESSÄ MAKSAT KINKUN VARAUSMAKSUN 30€.
Lopullinen summa määräytyy kinkun painon mukaan. Loppusummasta vähennetään varausmaksu noudon yhteydessä. Varausmaksu on sitova ja sitä ei palauteta.
Valitse kassalla noutotavaksi “Kinkun ennakkovaraus”.
30,00€
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Possun flank steak pihvien valmistus grillissä. Flank steak on vähärasvainen liha ja kuivahtaa kypsennyksen aikana herkästi.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: