Mangalitzan liha eroaa normisianlihasta sekä maultaan että laadultaan. Pitkä kasvatusaika takaa sen, että rasva marmoroituu lihassyiden väliin, tehden lihasta erittäin herkullista.
Mangalitzan rasva eli laardi on myös tutkitusti terveellisempää kuin normisian, koska se sisältää enemmän hyvälaatuisia rasvahappoja kuin normisianlihan rasva. Rasvasta valmistetaan super suosittua puhdasta laardia, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai mm. ruuanlaitossa ja leivonnassa.
Lue lisää mangalitzasta täältä!
Mangalitzan liha eroaa normisianlihasta sekä maultaan että laadultaan. Pitkä kasvatusaika takaa sen, että rasva marmoroituu lihassyiden väliin, tehden lihasta erittäin herkullista.
Mangalitzan rasva eli laardi on myös tutkitusti terveellisempää kuin normisian, koska se sisältää enemmän hyvälaatuisia rasvahappoja kuin normisianlihan rasva. Rasvasta valmistetaan super suosittua puhdasta laardia, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai mm. ruuanlaitossa ja leivonnassa.
Lue lisää mangalitzasta täältä!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: