Mangalitza

Mangalitzan eli villasian lihaa

Mangalitzan liha eroaa normisianlihasta sekä maultaan että laadultaan. Pitkä kasvatusaika takaa sen, että rasva marmoroituu lihassyiden väliin, tehden lihasta erittäin herkullista.

Mangalitzan rasva eli laardi on myös tutkitusti terveellisempää kuin normisian, koska se sisältää enemmän hyvälaatuisia rasvahappoja kuin normisianlihan rasva. Rasvasta valmistetaan super suosittua puhdasta laardia, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai mm. ruuanlaitossa ja leivonnassa.

Lue lisää mangalitzasta täältä!

Grillattu mangalitzan kyljys
Grillattu mangalitzan kyljys

Mangalitzan liha eroaa normisianlihasta sekä maultaan että laadultaan. Pitkä kasvatusaika takaa sen, että rasva marmoroituu lihassyiden väliin, tehden lihasta erittäin herkullista.

Mangalitzan rasva eli laardi on myös tutkitusti terveellisempää kuin normisian, koska se sisältää enemmän hyvälaatuisia rasvahappoja kuin normisianlihan rasva. Rasvasta valmistetaan super suosittua puhdasta laardia, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai mm. ruuanlaitossa ja leivonnassa.

Lue lisää mangalitzasta täältä!

Mangalitzan maksa ja ilmakuivattu kinkku
Mangalitzan maksa ja ilmakuivattu kinkku