Vallattomat makkarat
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Grillatut Baby Back ribsit
Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.
Varsinaisena valmistuspäivänä ribsit keitetään ja maustetaan itse tehdyllä tuoreella mausteseoksella ennen grillaamista. Itse maustettuna makuun saa helposti vaihtelua fiiliksen mukaan ja maistuvuus on luvattu!
Ainekset:
Mausteseos
Valmistusohje
Esivalmistelu
Valmistus
Ribsien lisukkeeksi sopii esim. villiyrttiranskalaiset, joiden ohje löytyy kasslerpihvien ohjeesta.
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: